T3 Vakfı Olarak Bayramda da Depremzede Vatandaşlarımızla Beraberiz

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak mütevelli heyetimiz, yönetim kurulumuz, gönüllülerimiz ve depremzede vatandaşlarımızla bayramlaştık.

Depremin ilk anından itibaren bölgede canla başla çalışan ekibimiz, gönüllülerimiz ve depremzede vatandaşlarımızla bayramda da bir araya geldik. Birçok sosyal ve eğitsel faaliyetle Ramazan ayı boyunca tüm evlatlarımıza kucak açan T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırlarında bayram coşkusunu birlikte yaşadık.

Çadırlar süslendi, hediyeler sahiplerine ulaştı…

Bayram etkinlikleri kapsamında Oyun ve Etkinlik Çadırlarımızda gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve faaliyetler sabahın erken saatlerinde başlayarak gün boyunca devam etti. Deneyap maskotumuz ile bayram çikolatası, oyuncak, balon ve bayram hediyesi dağıtan gönüllülerimiz depremzede kardeşlerimiz ile bayramlaştı. Film gösterimi, akıl ve zeka oyunları, VR gözlük, sek sek, ip atlama, çizim ve boyama, oyun hamuru, keçeden şeker toplama çantası yapımı gibi etkinlikler ile faaliyetlerimiz bayramda da devam etti.

#RamazanBayramı’mız mübarek olsun.
#BirlikteDahaGüçlüyüz